Четвер, 2018-10-18, 04:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №57 імені Т.Г.Шевченка

Телефони: (0512) 41-33-44

E-mail: school57nik@ukr.net

Меню сайту
Категорії розділу
Для вчителів [2]
для вчителів
Адміністрація школи [0]
Безпека життєдяльності [6]
Структура року [4]
Методична робота [0]
Харчування [2]
Символіка школи [2]
Новини [173]
Сторінка бібліотекаря [51]
Творчість учнів [5]
Свята та будні [0]
Всеукраїнська акція "Дай руку першокласнику" [17]
Спортивна сторінка [14]
Реклама школи [6]
Сторінка батьків [91]
Твоя перша вчителька [4]
Наші спонсори [6]
Чому і як будуть вчити у 1-ому класі [5]
Сторінка директора [0]
Давай познайомимось, першокласнику! [1]
Радимось з батьками [5]
Методична робота [20]
Відкритий світ [22]
Робота творчої групи відкритий світ
Учнівське самоврядування [13]
Поради психолога [32]
Школа життєтворчості [1]
Творча група «Вчитель ХХІ сторіччя» [7]
Тема дослідження: Формування успішної особистості школяра шляхом використання нових інформаційних технологій.
Газета [13]
Методичний бюлетень [10]
Заводский кмсд [1]
Заводский кмсд
Педагогічні ради [12]
Педагогічні читання [4]
Психолого-педагогічний семінар [2]
Науково-методична конференція [3]
фінансовий звіт [17]
фінансовий звіт
Я маю право [2]
Наше опитування
Який предмет вам більше подобається
Всього відповідей: 356
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог файлів

Головна » Файли » Безпека життєдяльності

У категорії матеріалів: 6
Показано матеріалів: 1-6

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
імені Тараса Григоровича Шевченка

Заходи
час
місце проведення
відповідальний
1
Збір керівного командного складу,
прийняття рішень,організаційна діяльність відповідно плану ЦЗ
08.00-08.15
кабінет директора
Начальник ЦЗ
Блакитна Т.І.
2
Реєстрація учасників Дня ЦЗ
08.30-09.00
Рекреація І поверху
Гринько Н.М.
3
Лінійка-відкриття Дня ЦЗ «Безпека в житті - життя в безпеці»
09.00-09.20
Подвір’я школи
Ткачик Н.С.
4
Введення в День ЦЗ:презентація навчального закладу;
Виступ гостей;
Мультимедійний показ «Надзвичайні ситуації; методика запобігання та поводження»,ознайомлення з планом проведення Дня ЦЗ
09.25-10.05
Методичний кабінет
Блакитна Т.І.
2 урок за розкладом
9.30-10.15


5
Урок –застереження «Безпека і небезпека в умовах надзвичайної ситуації в Миколаєві»
10.20-11.05
Каб.№201(6-А кл.)
Клименко О.В.
6
Інтегрований урок з фізики та основ здоров'я «Радіоактивність, цивілізація, життя»
10.20-11.05
Каб. №205 (10-Акл.)
Запорожець О.В.
Кравченко О.В.
7
Ділова гра «Вивчаємо, знаємо,врятуємо»
10.20-11.05
Каб.№324 (4-А кл.)
Біліченко Н.Л.
8
Урок-гра «Безпека в школі»
10.20-11.05
Каб. 301 (1-А кл.)
Карабут Н.Ю.

3 урок – Класні години, присвячені Дню ЦЗ
10.20-11.05

Кл. керівники
9
Літературно-музична композиція «Сумна мелодія пам'яті»
11.15-11.45
Актова зала
(7-Б; 8-А; 10-Б;)
Перепелиця Г.М.,
Галушко І.М.,
Чеботарьова А.М
10
Виставка:
Засобів індивідуального захисту;
Конкурс малюнків «Небезпека мого мікрорайону»(2-4кл.);
Конкурс газет,стіннівок,емблем «запобігти,врятувати»
Протягом дня


11
Робота інформаційного центру «Запобігти, допомогти, врятувати»
11.55 – 12.10
Бібліотека школи
Гринько Н.М.
12
Показові виступи ланки пожежогасіння
12.00-12.10
Стадіон школи
Мацюта В.О.
13
Показові виступи:
Комбінована естафета учнів (10-11 кл.);
Граючись навчаємось (5-ті кл.);
12.15-13.00
Стадіон школи
Спортивна зала
Самар О.М.
Обухов М.М.

14
Сигнал «УВАГА ВСІМ». Евакуація учасників НВП
13.05 – 13.15
Стадіон школи
Кл. керівники
15
Підведення підсумків Дня ЦЗ:
оголошення наказу начальника ЦЗ;
нагородження переможців конкурсу малюнків, стіннівок, емблем ,естафети
13.20 -13.30


16
Брей-кава
13.30-14.00
Каб. релаксації
Загрєбаєва О.В.
Безпека життєдяльності | Переглядів: 282 | Завантажень: 0 | Додав: shool57 | Дата: 2016-04-12 | Коментарі (0)

[b]День Цивільного Захисту в ЗОШ № 57[/b]

Безпека життєдяльності | Переглядів: 233 | Завантажень: 0 | Додав: shool57 | Дата: 2015-04-17 | Коментарі (0)

Матеріали з безпеки життєдіяльності
Безпека життєдяльності | Переглядів: 350 | Завантажень: 0 | Додав: shool57 | Дата: 2015-04-16 | Коментарі (0)

Кожній людині знайоме, що таке харчове отруєння. Якщо незнайоме, то, напевно, ви переконаний вегетаріанець і сироїд, якого з дитинства виховували в гармонії з природою. Але сьогодні таких людей мало, та й вони не застраховані від випадкових неприємностей, особливо при сучасному стані ринку продуктів харчування.
Безпека життєдяльності | Переглядів: 3899 | Завантажень: 0 | Додав: shool57 | Дата: 2012-04-04 | Коментарі (0)

З настанням літа почастішали випадки виникнення спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь.

Багато з них виникають після масових святкувань - весіль, ювілеїв, випускних вечорів.

Бактерії та віруси, що розмножуються в продуктах харчування, представляють істотну загрозу для здоров’я, особливо для людей зі зниженим імунітетом таких як: вагітні жінки, маленькі діти і літні люди.

Спеціалісти-епідеміологи стверджують, що основними причинами таких спалахів є порушення технологій приготування їжі, зберігання харчових продуктів в антисанітарних умовах, без належного температурного режиму.

Факторами передачі інфекції найчастіше стають готові страви, молоко і молочні продукти, кондитерські вироби. Готувати продукти із запасом зараз не варто. Навпаки, приготовлені страви бажано вживати відразу, а у разі повторного споживання, вони мають проходити вторинну термічну обробку. Зберігання виготовленої страви без холоду не повинно перевищувати 2 годин.

Намагайтеся не готувати багатокомпонентні страви, а після приготування відразу охолоджуйте під проточною водою. При споживанні овочів, фруктів та ягід їх необхідно добре промити питною водою, а при споживанні дітьми - обдати окропом.

Зберігати продукти харчування треба тільки у спосіб, зазначений на упаковці, та у встановлений термін.

Для більшості продуктів температура зберігання 0 - +6 С0. Мийте холодильник раз на 1-2 тижні звичайним миючим засобом і водою.

Частіше мийте руки, обов’язково після відвідування туалету, поїздки в громадському транспорті, контакту з грошовими банкнотами.

Якщо ви збираєтеся в дорогу, то не беріть із собою продукти, що швидко псуються (ковбасні, молочні, кулінарні, кондитерські вироби або інші продукти, які потребують охолодженого зберігання).

Всі ці дуже прості правила профілактики допоможуть Вам уникнути харчових отруєнь і зберегти здоров’я та працездатність.


Пам’ятайте: у разі виявлення перших ознак кишкового захворювання терміново зверніться до найближчої лікувальної установи.
Безпека життєдяльності | Переглядів: 394 | Завантажень: 0 | Додав: shool57 | Дата: 2012-04-04 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук